Hlavní obsah
Famous
Článek

Kolumbijská kráska Sofia Vergara má třiadvacetiletého syna. Dvaačtyřicetiletá herečka před rokem začala žít s hollywoodským svalovcem Joem Manganiellem. Ten je o čtyři roky mladší a bezdětný, takže po potomcích touží. V rozhovoru pro květnové vydání magazínu Vanity Fair Sofia naznačila, že by kvůli němu otěhotněla. Ačkoli její syn by mohl být dávno sám otcem.

Vergara v interview pro časopis otevřeně odhaluje detaily seznámení s hezounem Manganiellem, který se jí doslova nabídl na stříbrném podnosu. „Toho dne, kdy jsem světu oznámila, že jsem opět nezadaná, Joe okamžitě kontaktoval Jesseho Tylera Fergusona a řekl mu: ‚Prosím, prosím, prosím, řekněte jí, že chci její číslo,‘ “ vyprávěla Sofia. Ale číslo od muže s dokonalou postavou nechtěla. Byl pro ni „příliš hezký“.

„Pak se mě ale Jesse snažil dva dny přesvědčovat, tak jsem svolila, aby mu mé číslo dal. Myslela jsem si: natáčím v New Orleans, on je v Los Angeles, nic se nestane. Ale začali jsme si hodně povídat a on se najednou zjevil v New Orleans. Od toho dne jsme nerozluční. Není na něm nic, co bych změnila, krom toho, že je o čtyři roky mladší než já,“ dodala Vergara.

Sofia přijala i nabídku k sňatku a uvažuje dokonce o tom, že s ním založí rodinu. „Můj syn Manolo má třiadvacet let, což bude opravdu dost divné, kdybych měla další dítě. Ale víte, Joe chce děti, a pokud ho to učiní šťastným, tak…“ uvedla herečka.

V rozhovoru také striktně odmítla, že by její poprsí bylo umělé. „Věřte mi, přeji si, abych měla umělá prsa. Když si lehnu, tak se naprosto svezou dolů… Není to vůbec vtipné,“ dodala Vergara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám