Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) byla na svém koncertu k nepoznání. Na začátku show se objevila v neuvěřitelném stylingu. Měla zástěru, culíky a velké brýle se skly jako půllitry. "Tenhle model jsem nenechala vybírat stylistovi, to jsem v pohodě zvládla sama. Na tohle ten můj vkus v pohodě stačil," řekla Super.cz se smíchem Míša.

"Největší problém bylo sehnat ty otřesné brýle, ale zvládla jsem to," dodala se smíchem Nosková, která se na svém koncertu nakonec pětkrát převlékla. Koncert si vymyslela jako muzikálovou show, ke které si napsala sama scénář, o režii se postaral Lumír Olšovský.

„Je to příběh naivní mladé holky, která objevuje svět šoubyznysu, pere se sama se sebou, naráží na pochybnosti o svém talentu, poznává charaktery lidí kolem sebe, ale hlavně se učí žít svůj vlastní život. Ano, je to můj příběh, ale kdo z nás tohle nezažil," prozrazuje Nosková.

„Nechtěla jsem jen tak přijít na jeviště, zazpívat, uvést hosta, odejít, převléknout se a zpívat dál. Tohle dělají víceméně všichni. Proto jsem si, až možná příliš nepokorně, začala psát scénář a k jednotlivým kladným či záporným prožitkům a časovým úsekům svého života přidávala písně, a zároveň je oživila postavami,“ dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám