Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S operní pěvkyní Andreou Kalivodovou jsme se potkali po měsíci. A už tehdy na ní bylo vidět, že se pustila do shazování těhotenských kil. Jejímu synovi Andreasovi je pět měsíců a jeho maminka vypadá lépe než v době před těhotenstvím.

"Chvála bohu to jde dobře. Už mám před sebou první představení Carmen po porodu a ta fyzička je potřeba," je spokojená s úsilím, které vyvíjí, už nejen spolu s výživovou poradkyní, Andrea. "Snažím se také každý den hýbat. Chodím plavat a začala jsem i běhat. Navíc už také velmi intenzivně pracuji, zkouším i v divadle, což je stres, a i tím jdou nadbytečná kila dolů," vysvětlila na akci Žena regionu, kde vystupovala.

"Nepřejídám se večer a snažím se, aby strava byla vyvážená. Docela dobře jsem se s tím vyladila a mám z toho radost," doplnila. Nás ovšem zaujalo to, jak se Andree s jejími dost velkými vnadami běhá, aby jí ňadra při pohybu neplácala o bradu. "Můj manžel mne naučil takzvaný indiánský běh, což je spíš hodně rychlá chůze, která je na hubnutí úplně nejlepší. A samozřejmě nosím zpevňující sportovní podprsenku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám