Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na různé životní zkušenosti, teď je řeč o otvoru, který bude možná tím nejdůležitějším na vaší nové sekačce. Na jeho tvaru záleží, jestli při sečení trochu vyšší trávy budete s nadávkami každou chvíli zastavovat a čistit ho, nebo budete v pohodě kráčet za svou chytrou sekačkou, dokud nebude sběrný koš celý nacpaný posečenou trávou. A dobře naplněný koš, to je rychle posečená zahrada!

Šťastná volba má složité označení AL-KO Highline 46.5 SP-A, ale potěší sedmiletou zárukou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Němečtí inženýři firmy AL-KO vyvíjejí podobné detaily, jako je ideální cesta trávy od nože do koše, už desítky let. Aby tu sekačku potom pečlivě a z kvalitních materiálů vyrobili Rakušané. Tak jim tu germánskou preciznost v označení sekačky odpusťme. U nás se ujal poetičtější obchodní název Šťastná volba. A také výstižnější, za cenu 7990 Kč podobně kvalitní a funkční stroj nepořídíte! Kromě dokonalého plnění koše oceníte 3inONE function (sečení, sbírání, mulčování), nastavení sedmi výšek sečení jednou rukou, 70litrový koš s ukazatelem naplnění, šířku záběru 46 cm, odolné materiály, skvělý motor AL-KO. A nakonec nezapomeňte na staré, tentokrát české přísloví: Jak si kdo vybere, tak si poseče!

Pod šifrou AL-KO Classic 5.15 VS-B Plus se skrývá opravdový Všeuměl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také tato sekačka má geniálně vyřešený vyhazovací otvor v šasi z ocelového plechu s povrchovou úpravou proti prorezavění. Má ovšem navíc nastavitelnou rychlost pohonu zadních kol od 2,5 do 4,5 km/hod, takže se přizpůsobí jak vaší fyzičce, tak výšce a vlhkosti trávy. Střih je za všech okolností dokonalý! Za výbornou cenu 9990 korun získáte navíc kromě sečení, sběru do koše a mulčování ještě čtvrtou funkci – boční vyhazování. To oceníte hlavně při sečení vyšší trávy na louce nebo v ovocném sadu, které usnadní i extra velká zadní hnaná kola a silný motor Brigg& Stratton Series 625 E. Promyšlený systém zavěšení velkého sběrného koše EasyClick zase ulehčuje jeho vyprazdňování a šetří vaše záda!

Proč to tak skvěle funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

MaxAirflow – tak se jmenuje ta zázračná technologie, kterou vymyslely německé inženýrské hlavičky. Koumáci nejdříve vytvořili extra vysoké ocelové šasi, které opatřili extra velkým vyhazovacím otvorem a průchod vzduchu zvýšili přesně o 42 procent. Šasi dostalo takový tvar, že posečená tráva, která se u jiných sekaček na cestě od nože poflakuje v ležaté poloze, se disciplinovaně vzpřímí a letí nastojato! Doletí tak až do zadní části sběrného koše, který pěkně systematicky naplní až po horní okraj. A vyhazovací otvor se přitom neucpe! Zatímco u jiných sekaček musíte vyhazovací otvor pořád čistit a sbíráte za sekačkou zbytky posečené trávy, se strojem AL-KO máte při sečení i po něm čisté ruce!

Další články

Načítám