Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na kterou stranu se po zhlédnutí této fotografie přikloníte: k jejím odpůrcům, nebo zastáncům? U nastávající maminky Sarah Stage je to totiž tak půl na půl... Losangeleská modelka se chlubí postavou v průběhu celého těhotenství a za oněch pár měsíců se stala slavnější než za celou svou modelingovou kariéru. Sarah tvrdí, že se nemusí přibrat víc, než je nezbytně nutné, a ani požehnaný stav jí nezabránil v jejím pravidelném a poměrně náročném cvičebním režimu.

A že Sarah nevynechává ani posilování bříška, je evidentní na první pohled. Tento snímek totiž dokumentuje těhotnou ženu krátce před porodem. „Ještě deset dní a poznáme našeho malého Jamese,“ připsala Sarah ke svému zatím poslednímu snímku v prádle.

Ač netušíme kde, Sarah prý za poslední měsíce přeci jen přibrala, a to dokonce devět kilogramů. Což jí jako ideální stav posvětila i její lékařka Jennifer Ashton.

Co si myslíte o takto aktivní nastávající mamince?
Je to hloupé, nezodpovědné a sobecké!
26,8 %
Pokud se cítí dobře, proč ne
66,9 %
Fandím jí, je skvělým příkladem!
6,3 %
Celkem hlasovalo 28190 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám