Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dlouho bylo ticho před bouří, zdálo se, že staré křivdy jsou zapomenuty, ale ony jen dřímaly pod povrchem a jako sopka před výbuchem čekaly na tu správnou příležitost. Ta nastala, když se Ornella Koktová (31) rozpovídala o bývalé manželce svého muže Gabriele Partyšové (45), pro niž má jen slova nenávisti a štve ji, že Koktovi údajně zakazuje vídat syna. Moderátorka si to nenechala líbit a zle se na ni obořila s tím, že pohrozila i právníky. A nebohý bývalý proutník Josef Kokta mezi nimi běhá jak hadr na holi!

„Když se řekne Gábina Partyšová, napadne mě slovo nenávist. Nesnáším lidi, kteří lžou a napadají bezbranné lidi, hrají si na hodné, a ve skutečnosti takoví nejsou,“ řekla o moderátorce Prásku Ornella a dodala, že se Kokta údajně nesmí vídat se synem Kristiánem a nesmí ho ani seznámit s nevlastním bratříčkem Quentinem.

Partyšová se naštvala a vzkázala Ornelle, že se dostala na tenký led a že uvažuje o právníkovi.

„Pepa se s malým stýkat může, pouze si nepřeji, aby se dostal do blízkosti osob, jako je Ornella,“ přiznala vzápětí. Jestli ho Josef může vídat jen pod jejím dohledem, jako by snad byl nějaký násilník či někdo podobný, jsme se ale nedozvěděli.

Podle našich zpráv každopádně musel situaci žehlit sám Kokta. Ten svou novou ženu miluje a chápe, že má potřebu ho chránit, když cítí, že se vůči němu děje bezpráví, má ale výčitky svědomí kvůli tomu, že předešlé Gábině zahnul a udělal si nemanželské dítě, kvůli čemuž měla před národem z ostudy kabát.

I Ornelle se snažil naznačit, aby příště ve svých vyjádřeních byla opatrnější. „Žádnou krizi kvůli tomu ale doma nemáme. A co se týče nejnovějších vyjádření té druhé strany, opravdu se k tomu nebudu vyjadřovat. Ještě by to zhoršilo celou situaci,“ konstatovala lakonicky Ornella Koktová, která evidentně chápe nelehkou roli svého Pepy, jemuž ve vztazích s bývalkou dost podstatně zkomplikovala situaci.

Kdo má ve válce Koktové a Partyšové pravdu?
Gábina Partyšová, Ornella jí ublížila
58 %
Ornella, Partyšovou prokoukla skvěle
32,2 %
Kokta, když říká, aby se nehádaly
9,8 %
Celkem hlasovalo 20797 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám