Hlavní obsah
Článek

Je krásná, svůdná a ve slavném seriálu Beverly Hills 902 10 hrála zkaženou Valerii Malone, která učila slušňáka Brandona Walshe kouřit marihuanu. Řeč je o herečce Tiffani Thiessen (37), která byla zřejmě nejžhavější ze všech hereček seriálu.

Kráska, která si dlouho nechávala říkat svým celým jménem Tiffani Amber Thiessen, se stala v roce 1987 americkou Miss Junior. Od patnácti let hrála Kelly Kapowski v seriálu Konečně zvoní z prostředí střední školy. Objevila se také v dalších seriálech. Od roku 1994 však hrála zlobivou Valerii v již zmiňovaném teenagerském hitu Beverly Hills 902 10.

Právě tam se seznámila s hereckým kolegou Brianem Austinem Greenem, s nímž strávila sedm let svého života. Její účinkování v seriálu jí sice životního partnera nepřineslo, ale zase v něm našla nejlepší přítelkyni. Je jí herečka Jennie Garth známá jako Kelly Taylor. Seriálový David Silver (Brian Austin Green) je nyní manželem herečky Megan Fox.

V letech 2001 až 2003 žila Thiessen s hercem Richardem Ruccolou, s nímž byla i zasnoubena, ale vztah se rozpadl. V červenci 2005 si Tiffani vzala herce Bradyho Smithe, s nímž má dcerku Harper Renn Smith.

Reklama

Další články

Načítám