Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejextravagantnější účastnice britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, která sama sobě říká familiárně Frenchy, to zřejmě se svým novým milencem, kadeřníkem celebrit jménem Daniel DiCriscio, myslí opravdu vážně.

Devětatřicetiletá silikonová blondýna, která je chodící reklamou na plastické operace, se zamilovala do své vlastní kopie. Daniel se totiž do francouzské slávychtivky natolik stylizoval, že nosí stejnou blonďatou hřívu jako ona. Nejprve si každý myslel, že je vztah této bizarní dvojice jen pouhý vtip, ale blonďatý páreček všechny přesvědčil o opaku.

Podivná dvojice byla nachytána fotografy v parku, kde se oddávala romantickým chvilkám. Frenchy a Daniel na první pohled vypadali jako dvojice líbajících se dívek. Nechyběly vzájemné doteky, něžnosti a vášnivé polibky.

Plastiková sexbomba se kromě své účasti v Big Brotherovi proslavila také svlékáním na veřejných prostranstvích. Není tomu dávno, kdy polonahá děsila všechny slušné občany v londýnském Hyde Parku. Od té doby, co randí s Danielem, se však zklidnila a mezi její jediné provokace patří producírování se po pláži v Malibu v titěrných růžových bikinách a laškování s blonďatým dvojčetem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám