Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Účastnice poslední řady VyVolených opět zúročila svá umělá ňadra a před objektivem pózovala jen s minimem oblečení. Eva Feuereislová (34) je na své nové tělo hrdá, takže s odhalováním nemá sebemenší problém.

Slávychtivá blondýna sní nejspíš o tom, že její fotky budou jednou zdobit titulní stranu Playboye, a tak si vyzkoušela, jaké to je vystavovat se před objektivem v dráždivých pózách. Známá silikonka tentokrát svá obří prsa prvoplánově neukazovala, ale zahalila se do rajcovního body se síťkou v oblasti dekoltu. Eva sice později odložila podprsenku, ale lehla si na břicho, takže toho také předvedla méně, než jsme u ní zvyklí.

Feuereislová je na nové fotky pyšná, ale když se jimi chlubila na sociální síti, nedopadlo to pro ni příliš dobře. Její profil byl totiž dočasně zablokován s odůvodněním, že publikuje erotický materiál. NeVyVolená Eva si ovšem svůj virtuální prostor uhájila a nadále tak může celý svět informovat o svém soukromí. Pokud by její profil zmizel trvale, byla by to zajisté obrovská ztráta pro celou Českou republiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám