Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednasedmdesátiletý Barry Manilow se odhodlal ke kroku, za nějž se jistě dočká uznání převážně z řad mladších kolegů. Zpěvák známý díky hitům Copacabana nebo Mandy si totiž při soukromém obřadu na zahradě jeho domu v kalifornském Palm Springs vzal svého letitého partnera a manažera Garryho Kiefa (66).

Podle informací časopisů National Enquirer a People se svatby mělo účastnit na padesát hostů. Ti ale údajně netušili, co na ně dvojice chystá a původně byli pozvaní jen na oběd.

„Bylo to obrovské překvapení. Když jsme dorazili, řekli nám, že mají svatbu! Bylo to krásné a oni jen upevnili svůj letitý vztah,“ řekl zdroj s tím, že jsou si vzájemně souzeni a jejich láska trvá už tři desetiletí.

Avšak dvojice na sňatek údajně nemá žádný ‚papír‘, a tak by měl být po formální stránce neplatný. Snubní prsteny ale oba poctivě nosí.

Zpěvák, který byl v minulosti ženatý se Susan Deixler, prý s ohledem na své fanynky nechtěl o svém sňatku podávat veřejné prohlášení a k soukromému životu svého klienta se odmítla vyjádřit i jeho mluvčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám