Hlavní obsah
Článek

Vítězství Ivany Gottové (48) v anticenách Zlatý David, v nichž „uspěla“ se svým videoklipem Být stále mlád k 75. narozeninám Karla Gotta (†80), loňského jubilanta podle našich informací pořádně rozesmutnila. „Opět si našli důvod, proč se do mé ženy strefovat a urážet ji,“ trápí slavného zpěváka.

„Nezlobte se, jedu mimo Prahu, mám nyní úplně jiné starosti a k tomu bych se stejně nevyjadřoval,“ řekl Super.cz ve spěchu sám Gott k Zlatému Davidovi a rozloučil se. Že ale ocenění nevnímá jako legraci, nýbrž coby vážnou a smutnou věc, potvrzuje jeho okolí.

„Je z toho špatný. Vnímá to tak, že šlo o roztomilý dáreček od jeho dcer a manželky a nechápe, proč to vůbec někdo dával do nějakých anket. Lidé jsou zlí a hledají jen důvody, aby si proti jeho ženě našli nějakou zbraň a ublížili jí,“ dozvěděli jsme se od zdroje blízkého Gottovi, jenž je dobře obeznámený s jeho postoji.

„Opravdu je z toho otrávený. Lidé podle něj ztrácejí smysl pro skutečnou legraci a snaží si jen navzájem zle ublížit,“ dodal spolehlivý informátor.

Nicméně i čtenáři Super.cz se shodli většinově na tom, že jim píseň jako dárek Mistrovi připadala kouzelná, nicméně nechápali, proč musela být veřejně prezentovaná. Podobně prý uvažují i organizátoři: soukromou nahrávku, která by jen „omylem“ unikla na veřejnost, by údajně nikdy do anticen nenominovali.

Má Karel Gott pravdu? Chce někdo jeho Ivance záměrně ublížit?
Ano, už je to lynč!
15,8 %
Je to sporné, ale jestli to Gotta trápí, měli by toho nechat
3,9 %
Kdyby video nezveřejnila, nikdo by ji teď nekritizoval
80,3 %
Celkem hlasovalo 37092 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám