Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) má v podstatě prázdniny. Dozkoušela muzikál Mýdlový princ, žádné nové představení před sebou nemá, ani nenatáčí, pouze hraje v kusech, na které se už učit nemusí. Takže si užívá volných dní a svého školáka Toníčka.

"Pořád něco dělám, ale volno mám v ohledu nějakého cíleného plánovaného projektu. Takže hraju, mám moderace a Mýdlového prince hrajeme docela hodně, takže se to nezdá, ale i tak je toho dost. Mám ale čas si jít zacvičit nebo nemusím kvůli nedostatku času odmítat kafe s kamarádkami," upřesnila herečka.

"Chodím cvičit a běhat podle nálady, snad mi vyjde i čas na jógu. Ale je pravda, že zkoušení Mýdlového prince bylo docela laskavé, co se shazování kil týče, šlo to opravdu snadno. Takže se teď nemusím předřít. Je mi příjemně a těším se na jaro," dodala a my žertovali, že se už docela jarně oblékla, když si vzala tak krátkou sukni.

"Já si spíš vzala košili bez sukýnky. Takhle se mi to líbí," krčila rameny herečka, která se nemusí své štíhlé dlouhé nohy stydět ukazovat. "Nabírám teď síly, aby bylo z čeho zase dávat. Už se jedná i o dalším natáčení, k tomu ale dojde zřejmě až v září," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám