Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová má ve svých dvaačtyřiceti letech postavu, kterou jí závidí i mnohem mladší ženy. Jak však mohou i ostatní ženy docílit stejné, nebo alespoň štíhlejší postavy?

Jak na tělo dvacítky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít figuru dvacítky i po dvou dětech, jako má Simona, se však bohužel nepodaří každé ženě. Tělo se brání zbavit se tuků v problematické oblasti, kolikrát i přes snahy o pohyb a cvičení. To byl příklad i paní Jany, které se po dětech již nedařilo vrátit, nebo alespoň přiblížit mírám, které měla před porodem. Byla to právě Simona Krainová, která díky své soutěži s Klinikou Yes Visage, jíž je sama tváří, pomohla zpět k vysněné postavě. „Ve svých jednačtyřiceti letech jsem to se svou postavou ještě nechtěla vzdát,“ vysvětluje Jana.

Štíhlá postava rychle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zprvu jsem se však obávala a nechtěla si liposukci připustit. Chtěla jsem hubenější tělo, ale slovo „liposukce“ mne děsilo. Ale Simona mne uklidnila a měla pravdu. Skutečně se nejedná o žádné drsné vypumpování tuku z těla a ani se to zdaleka nepodobalo mým představám, které jsem o liposukci měla nebo znala z televize. Ve finále bych dnes mohla říct, že šlo o jednoduchý zákrok, který ani nebolel, ani nevyžadoval můj pobyt na klinice, takže jsem mohla ihned domů k dětem a druhý den zase úplně normálně fungovat,“ popisuje své pocity Jana. Ta podstoupila nejpopulárnější liposukcí současné estetické medicíny - laserovou liposukci SlimLipo na Klinice Yes Visage.

K hubené postavě pevná kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A není to jen o zbavení se tuku. Další pozitivní předností je pak funkce samotného laseru v liposukci. Liposukce „vysaje” tuk a laser nejen že zaručuje přesnou manipulaci, šetrnost a minimalizuje tvorbu modřin a otoků, ale hlavně také pracuje s pokožkou v ošetřované oblasti, kterou snadněji přilne zpět, zpevní ji a vypne. To ostatně potvrzuje i MUDr. Tomáš Paduch, specialista na liposukce Kliniky Yes Visage: „Právě působení laseru řadí tuto liposukci mezi nejmodernější a nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny. Touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie jako povislé paže nebo podbradek či dvojitou bradu.”

Liposukce celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Kde už nepomůže cvičení, tam prostě pomůže odborník,“ přiznává i Alice Bendová, která tuto moderní liposukci SlimLipo na Klinice Yes Visage zvažuje, zatímco Michal David nebo Petr Kotvald ji mají už úspěšně za sebou. Stejně jako sestra Simony Krainové Yvonna, čehož si nemohla nevšimnout média - sestry nyní vypadají i přes věkový rozdíl jako dvojčata. I Simoně však k dokonalé postavě kromě vlastní píle pomohla klinika. Simona se netají, že na klinice po dětech podstoupila Kryolipolýzu Zeltiq Coolsclupting, tedy neinvazivní liposukci zmražením, stejně tak Kateřina Brožová nebo missky Eliška Bučková či Kateřina Sokolová. Dalším častým zákrokem, zvláště po porodech, je pak abdominoplastika.

Hubená postava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserová liposukce SlimLipo je na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě nejčastěji podstupovaným zákrokem. Co se boje o hubenější postavu týče, dalšími jsou pak originální Kryolipolýza Zeltiq či abdominoplastika. Pokud i vy toužíte po změně, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba facelift či botox, můžete soutěžit o proměnu s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou či Veroniku Freimanovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám