Hlavní obsah
Článek

Slavná topmodelka Kate Moss (50) je v poslední době spíše než na přehlídkách k vidění v barech, kde si pravidelně zvyšuje hladinu alkoholu v krvi. Legendární příjmení má však další zástupkyni, která má ty nejlepší předpoklady svou sestru nahradit.

Lottie má sice s Kate společného jen otce, ale přesto není pochyb o tom, že se genetika postarala o její atraktivní vizáž. Nezletilá sestřička Kate Moss už udělala první kroky k tomu, aby se ve světě modelingu prosadila. Už samotné její srovnání s jednou z nejvýznamnějších modelek starší generace je totiž dostatečným důvodem k tomu, že se ve světě neztratí.

Moss juniorka si je moc dobře vědoma svých tělesných předností, a tak se v Brazílii předvedla v ultra krátkých šortkách, které odhalily její štíhlé nohy až k oblasti klína. Lottie zde pózovala pro místní značku Rosa Cha, která si modelku s nadějnou budoucností zvolila za svou tvář.

Krásná Lottie je jen o čtyři roky starší než dcera Kate Moss Lila Grace. Tu se ovšem její matka snaží před odvětvím, jež jí zajistilo slávu, chránit. Vzhledem k jejímu kokainovému období je tato snaha zcela oprávněná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám