Hlavní obsah
Článek

Herec Pavel Kříž alias Štěpán Šafránek z legendární série o Básnících vyhrál před pěti lety společně s charizmatickou blondýnkou Alicí Stodůlkovou taneční show StarDance. A na své vítězné tance dal tento sympatický pár vzpomenout v rámci charitativního pořadu ČT Pomozte dětem...aneb když hvězdy nejen tančí.

Alice Stodůlková od vítězství v soutěži trošku zhubla, ale o sex-appeal rozhodně nepřišla. Stejně jako před lety v soutěži divoce rozvlnila své boky a nechala vyniknout ohebná sexy stehýnka i odhalená záda. Pavel Kříž se prý ale ve vítězné formě moc necítil.

„Ale jděte, jsem hrozně unavený. Teď jsme dva dny točili ve studiu a pak hned šli sem tancovat. Ne, kdepak, ve formě nejsem. Že se vystoupení zamlouvalo, bylo tentokrát především zásluhou partnerky, ne mojí,“ přiznal s pousmáním Pavel a dodal, že od vítězství před pěti lety na parket nevstoupil a ani do budoucna s tím už nepočítá.

„Přiznejme si, léta přibývají a nikdo nemládneme. Bylo to kdysi parádní, hezká vzpomínka, ale s tancem jsem opravdu skončil. Natrvalo,“ kategoricky uzavřel Pavel Kříž.

Oblíbený pár byl pod drobnohledem hvězdné poroty v čele se Zdeňkem Chlopčíkem. Oproti klasickému StarDance, kde porotci za vystoupení tanečníků dávají body, ale tahle partička přidělovala peníze. Ty spolu s příspěvky sponzorů a z peněz z dárkových esemesek šly na pomoc ohroženým a znevýhodněným dětem.

Reklama

Další články

Načítám