Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z letošního oscarového ceremoniálu sice odešla s prázdnou, ale přesto z ní stále vyzařuje spokojenost. Reese Witherspoon (48) se může pochlubit třemi dětmi, řadou filmových trofejí a samozřejmě taky dokonalou postavou, díky níž stále sklízí obdiv.

Hvězda komedie Pravá blondýnka snad zastavila čas a její míry se od časů, kdy ještě nebyla maminkou, snad vůbec nezměnily. Reese Witherspoon si během dvou manželství pořídila tři potomky, ale stále má postavu jako holčička. Její patnáctiletá dcera Ava ji už stačila přerůst, což ovšem není vzhledem k herečce měřící pouhých 156 centimetrů nic překvapivého.

Reese je dva a půl roku po posledním porodu opět v plném pracovním nasazení a jde z role do role. Loni se objevila ve filmech Divočina, Inherent Vice a Good Lie, jimiž opět potvrdila, že patří mezi hollywoodskou elitu. Nyní legendární blondýnka naváže na své komediální zkušenosti a po boku Sofie Vergary se předvede v úsměvném snímku Divoká dvojka.

Nestárnoucí kráska si však najde čas i na svou rodinu a odpočinek. Na sociální síti se tak pochlubila fotkou, na níž lenoší v bazénu na nafukovací koblize. Je to těžko uvěřitelné, ale Reese opravdu v březnu oslavila své 39. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám