Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel Fantoma opery Radim Schwab je nejvyšším českým zpěvákem. Na svoji 198 centimetrů vysokou postavu jen stěží sežene cokoli v konfekci. Snad leda trenky a ponožky. Pokud jde o obleky, je to opravdu peklo.

Radim chystá sérii koncertů a chtěl si pořídit něco nového, v obchodě měl ale opět smůlu. Takže zamířil ke krejčímu. "Nemusím mít luxus, ale mám rád kvalitu, prvotřídní jakost. Látku jsem pořídil v Itálii. Z těchto látek si nechávají oblečení ušít přední evropské i světové hvězdy, operní i popové," pochlubil se zpěvák.

"Řekl jsem si, že chci něco netradičního, ale zároveň elegantního. Proto jsem si pořídil hned pár obleků, jde vlastně o "frak" s kalhotami, košilí, a vždy různého druhu látky, barvy. Z větší části ručně šité oblečení je nesmírně příjemné, nemačká se, je prodyšné a hlavně na jevišti skvěle vypadá. Navíc v Čechách jsme maličko suchaři a neustále vidím, jak jsou i muži oblečení ve stále stejných či podobných oblecích, kdy jeden je jako druhý. Není tam moc nápad, kreativita, tohle je jiné," dodal Schwab.

V nových modelech se dokonce už i nafotil, a to i s kolegyní z Fantoma opery Michaelou Gemrotovou v krásném prostředí na zámku v Hořovicích. Komu by ale snímky nestačily, může se na Radima přijít podívat naživo už tuto neděli do pražského Divadla ABC, kde bude mít mezi hosty nejen zmíněnou kolegyni Míšu Gemrotovou, ale také Ilonu Csákovou (53).

Kromě pražského ABC vystoupí s koncertem MR. Muzikál s orchestrem Michala Macourka i v Městském divadle v Kolíně. Menší koncerty Amoroso, kde zazní balady z jeho CD, které mu křtila Lucie Bílá (58), uspořádá 21. dubna v Písku a 20. května v Českých Budějovicích. Chystá i činoherní představení jednoho herce Mistero Buffo v Praze a Kolíně a 18. 7. na své narozeniny uspořádá koncertní recitál na luxusní německé lodi Niké, která přes léto bude kotvit v Praze.

Reklama

Další články

Načítám