Hlavní obsah
Článek

Být nablízku jedné z nejkrásnějších českých zpěvaček Monice Bagárové (29) je snem mnoha mužů. Zpěvákovi Ezymu Hýblovi (36) se podařilo stát se na chvíli dokonce jejím partnerem. Bohužel pouze ve videoklipu k jejich společnému duetu Na nebe nečekej.

„Je to nastíněné, aby z toho klipu bylo jasné, že my dva jsme byli partnery, ale spíš je to o prohraném boji mě a Moniky,” nastiňuje děj autor písně Hýbl.

„Jsem moc ráda, že jsem právě já součástí této krásné skladby. Ezymu jsem moc vděčná, že si mě vybral ke spolupráci. Už jsem viděla první nástřel klipu a nemůžu se dočkat, až bude vše hotové,” říká Bagárová.

K natáčení klipu došlo během Moničiny krátké návštěvy České republiky, kam si zpěvačka odskočila ze Spojených států. Také Ezy se chystá za pár dní za velkou louži, ale za Monikou to prý vážně není.

„Monika tam má svou práci a svůj byznys. Funguje v New Yorku a já jedu do Las Vegas,” říká talentovaný zpěvák, o kterého projevili zájem producenti Bjorn Thorsrud a Roy Thomas Baker, kteří vytvořili album například zpěvačce Shanie Twain nebo kapele Queen. „Chtějí mi vyprodukovat cédéčko a podepsat s nahrávací společností exkluzivní smlouvu, takže tam jedeme, aby všechno klaplo, tak jak má,” vysvětluje důvod své cesty Ezy.

Reklama

Další články

Načítám