Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Denisa Dvořáková je českou topmodelkou, která momentálně většinu času tráví v New Yorku. To, aby se objevila na focení v Praze, se moc často nestává. Jen málokterý český klient si totiž může dovolit zaplatit její honorář. Tento týden se ale v Praze výjimečně objeví.

"Jsem vždy moc ráda, když mám možnost pracovat v Čechách s lidmi, které znám a kterých si vážím. Také se pokaždé těším na svou rodinu, máminy domácí jídla a kamarády, které bohužel nemám moc času vídat," říká Denisa.

Dvořáková pracovala s návrhářskými legendami jako Lagerfeld, Prada, Jacobs, objevila se jako jedna z velmi mála Češek na titulní straně magazínu Vogue. Proslýchá se, že se v blízké budoucnosti Denisa provdá za svého slovenského přítele Martina, se kterým je zasnoubená.

Denisina kariéra začala v obchodním centru na Chodově v roce 2006, kde se zúčastnila castingu Schwarzkopf Elite Model Look a následně vyhrála národní finále v Praze a pak i světové v Marrákéši. Za pár dní začíná castingová tour této prestižní soutěže pro dívky a kluky po celé republice, tak snad to stejně dobře jako Denise vyjde i dalším vítězům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám