Hlavní obsah
Článek

Naprostý úžas a nadšení vzbudil na konkurzu na novou verzi muzikálu Děti ráje teprve pětiletý chlapeček. Mladší bráška známé dětské hvězdy Filipa Antonia Viktor, který chodí teprve do školky, brilantně zvládl roli Čusbuse, kterou ztvárňoval jeho sourozenec. Ten je na ni jako jedenáctiletý už starý.

"Když mu řekli, že ho chtějí, měl strašnou radost. Běhal do kolečka jako malé štěně," svěřila nám maminka dvou talentovaných synů, operetní a muzikálová zpěvačka Dita Hořínková. "Na konkurz se těšil, bude to jeho první role v divadle, ale už se objevil i v televizi. Jako malé miminko byl v Přešlapech, když mu byly tři, hrál ve Vyprávěj, a také si zahrál ve spotu pro Terezu Maxovou (52)," vypočítala.

"Teď začal chodit na hudební přípravku a na klavír, je hodně živý, baví ho běhání, takže jsme začali s fotbalem," pokračovala ve výčtu aktivit mladšího syna Dita. "Poslouchá, když s Filipem děláme přípravu textů pro televizi anebo si opakujeme na divadelní představení, a mimovolně se to také učí. Takže Čusbuse už uměl dávno. Samozřejmě ho nejvíc zaujala věta: ‚Čas utíká jako jelen, když je do prdele střelen,‘ " smála se.

Ani jeho starší bratr ale nezahálí a pokračuje ve své kariéře. "Momentálně hraje v Mýdlovém princi a ve Sněhové královně, v dětské televizi Déčko je v pořadu o etiketě a zahrál si i ve filmu s Michaelem Douglasem a Johnem Malkovichem Unlocked, který se točil v Praze," pochlubila se Dita, která díky aktivitám svých synů sama práci trochu upozaďuje, i když momentálně účinkuje například v muzikálu Přízrak Londýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám