Hlavní obsah
Článek

Moderátorce Michaele Ochotské (39) by mohly všechny čerstvé maminky závidět. Zatímco většina z nich se dlouho pere s kily, které přibraly během těhotenství, Míša je necelé tři měsíce po porodu na své váze. A to se přitom těšila, že jí nějaká těhotenská kila zůstanou.

"Byla jsem před těhotenstvím už moc hubená, i když jsem o to nestála. S Lukášem jsme hodně cestovali, neustálé přesuny z jednoho konce světa na druhý a posuny času udělaly své. Tak jsem si ta kila navíc v těhotenství užívala a vlastně se modlila, aby nějaká zůstala nahoře," řekla Super.cz Ochotská.

V porodnici ale většinu kil nechala a dva měsíce po narození Andrease už je zase štíhlá jak proutek. "Běhám kolem malého, Lukáš je stále na cestách, a tak je to hodně na mně. Stále kojím a malej mě dokonale vysává," vysvětluje moderátorka a zdůrazňuje, že poruchou příjmu potravy opravdu netrpí.

"Jediný, kdo věří, že jsem otesánek, je Lukáš, neboť mě vidí pořád jíst, a když je v Čechách, denně mi kupuje muffiny, čokolády a zmrzliny. Včera mi ze Sparty dovezl můj oblíbený smažený sýr s tatarkou a pro jistotou mi vzal dvě porce," směje se Míša, která má po dlouhé době partnera na pár dní doma.

<span>"Malého si užívám. Sice ho vidím každý den po Skypu, ale samozřejmě to není úplně ono. Přebaluju, pomáhám, a kdybych mohl, tak i kojím</span>," dodal se smíchem Lukáš, který s Míšou vyrazil dokoupit výbavičku do dětského obchodu v Hostivici a už dnes odlétá na turnaj do Monaka.

Míša zůstává v Praze a je maminkou na plný úvazek. Do práce se zatím nehrne. "Všichni se mě ptají na práci. Moje práce je být tou nejlepší maminkou a partnerkou. Vrátit se k moderování určitě chci, ale teď si chci užít tohle období, jak nejvíc to jde. Nepatřím mezi ty, které vysedávají po barech s papírovými korunkami na hlavě nebo na tenisových zápasech čekají, až je zabere kamera. Mám trošku větší cíle, ale nyní je na prvním místě Andreas," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám