Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Josefa Kokty Ornella Koktová (31) se v televizi pořádně odvázala. A stačilo k tomu opravdu málo. V televizním pořadu moderátora Ondřeje Pály Týden v ringu se na téma sexuality rozpovídala o intimnostech ze svého pestrého sexuálního života. A zdaleka se nejednalo jen o detaily z intimních chvilek s Pepou Koktou. Posuďte sami:

1. Experimentovala už ve školce

„Sexualitu jsem si uvědomovala už ve školce, kdy jsem zkoumala své tělo. Už ve školce jsem věděla všechno o sexu. Prohlížela jsem si hanbaté časopisy, fascinovalo mě to. Už tehdy jsem experimentovala se svým tělem, zkoumala jsem i těla chlapečků. Oni se svlékali dobrovolně,“ prozradila v pořadu Ornella, která už jako dítě vnímala, co je jí příjemné, a co naopak ne.

2. První sex? S třicátníkem!

„Mám na první sex hezké vzpomínky, bylo mi skoro 17, partnerovi 30. Byla jsem ráda, že to bylo něžné, krásné. A jsem ráda, že jsem to neprožila jako třeba moje kamarádky v zakouřené diskotéce,“ pochvalovala si Ornella.

3. Nejlepší orgasmus je s boháčem

Ornella také přiznala, že je mnohem jednodušší prožít orgasmus s bohatými muži. „Nemusím se stresovat, jestli zaplatím elektriku, auto, hypotéku, cokoliv. Když žena ví, že všechno ostatní je zabezpečené, absolutně se uvolní. Vzadu v mysli pořád máte, že když se nemusíte starat o takové věci, jste víc uvolněný,“ má jasno.

4. Šikovné ručky Pepy Kokty i předstíraný orgasmus

„Pepa ví, jak pořádně na to. Zaměřuje se i na doplňkové potěšení a praktiky. Uchvátil mě tím, že to nebylo jednotvárné. Ví, jak použít nejen svůj úd, ale i ruce a všechno okolo. Ale samozřejmě, že jsem jako každá žena někdy orgasmus předstírala,“ prohlásila upřímně Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám