Hlavní obsah
Článek

Toužíte po štíhlé postavě? Chcete detoxikovat organismus? Nabít se pozitivní energií a posílit svou imunitu? Máme pro vás skvělé řešení – pět minerálů s velkou magickou silou. Malachit, šungit, jaspis, křemen, sokolí oko… ať už se rozhodnete vyzkoušet kterýkoliv z nich, můžete si být jisti, že výsledek bude stát za to. Ostatně – jejich pozitivní účinky byly dobře známy již našim předkům!

Malachit přívěsek vrtaný – zdokonalí (nejen) vaši intuici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malachitu jsou připisovány velké harmonizační schopnosti. Dokáže sjednotit sílu rozumu a intuice, lze s ním prožít mnohem intenzivnější život; posiluje kreativitu, odvahu a chuť do života. Svému nositeli umožňuje vhled do podstaty věcí, omezuje ostýchavost a podporuje přátelské vztahy. Navíc funguje jako jedinečný čistič prostředí – pohlcuje negativní energii, znečišťující látky i přírodní radioaktivitu.

Šungit pyramida – zatočí s bakteriemi, bolestí i elektrosmogem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šungit se k léčebným účelům používá již odnepaměti. Má vynikající hojivé i dezinfekční vlastnosti. Díky vysokému obsahu fullerenů čistí vodu i lidské tělo od všech škodlivých látek. Absorbuje záření z elektroniky. Pyramidy samy o sobě zase představují skvělý akumulátor kosmické energie. Zvyšují sexuální potenci a eliminují poruchy spánku. Spojením tohoto minerálu a pyramidy tedy vznikl neobyčejně mocný nástroj, který je ideální umístit v okruhu 1 metru od počítače, televize… nebo pod postel.

Jaspis dalmatin náramek cestička – naučí vás rozvážnosti a trpělivosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Matka všech kamenů“. Podporuje chuť k jídlu a představivost. Zlepšuje funkci střev, jater a žaludku. Omezuje tvorbu hemeroidů a příznivě ovlivňuje ledviny, močový měchýř i pohlavní orgány.

Křemen jahodový srdce ploché – vnese do vašeho života lásku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jahodový křemen je všeobecně považován za vůbec nejvýkonnější zesilovač energie, kterou dokáže také výborně odblokovávat. Nastoluje duševní rovnováhu, chrání před radiací a hojí popáleniny. Bývá doporučován lidem, kteří trpí svalovými křečemi či třesem.

Sokolí oko kyvadlo – nahlédněte do budoucnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sokolí oko patří mezi odrůdy tzv. tygřího oka. Zlepšuje činnost oběhového systému, blahodárně působí na střeva a dolní končetiny. Kromě toho posiluje různé zajímavé mentální schopnosti (například jasnozřivost) a dodává potřebný optimismus i naději. Tlumí migrény.

Další články

Načítám