Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jennie Garth si přesně před třemi lety procházela nejhorším obdobím života. Po jedenácti letech manželství se rozváděla s o rok mladším hereckým kolegou Peterem Facinellim, poté co na něj praskla nevěra. Zálety se přitom Jennie snažila nějaký čas tolerovat už kvůli jejich třem dětem. Nakonec sebrala odvahu i zbytky své hrdosti a od nevěrníka odešla. Dnes je až po uši zamilovaná a hýří optimismem jako snad ještě nikdy...

Představitelka Kelly Taylor ze seriálu Beverly Hills 90210 dokázala dát mužům druhou šanci. Její srdce vzplálo k herci Davu Abramsovi už loni, kdy s ním koncem roku byla poprvé viděna v ulicích Los Angeles.

Nedávno spolu odletěli oslavit do jednoho luxusního resortu v mexickém Tulumu hereččiny 43. narozeniny. Dave si evidentně dokázal vytvořit vztah i k partnerčiným třem dcerám Luce (17), Lole (12) a Fioně (8), které v Mexiku nemohly chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám