Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) frnknul hned po finále České Miss na dovolenou do Spojených arabských emirátů. Nejlépe placený český moderátor odletěl relaxovat do teplých krajů společně se svou staronovou láskou Petrou Faltýnovou (46), její dcerou Adrianou (5) a s mladším synem Matějem (5).

Spokojená 'rodinka' si dovolenou u moře nadmíru užila. Momentkami z opalovačky na pláži v Abú Dhabí se Mareš ostatně chlubil i na sociální síti. Ač je vztah Leoše Mareše a Petry Faltýnové jako na houpačce, rodinná dovolená jim evidentně prospěla.

Fotografové je po příletu zastihli na letišti, kde se Faltýnová usmívala od ucha k uchu. V příletové hale na ni paradoxně čekal její stále ještě právoplatný manžel Simon Štekl, který si přijel vyzvednout dceru Adrianku.

Mareš se sice moc nadšeně netvářil, ale vzhledem k tomu, že on sám je také ještě ženatý s matkou svých dětí Monikou, nemohl říct ani slovo.

Uvidíme, jak dlouho Petře úsměvy vydrží. Její vztah s naším nejznámějším moderátorem sice trvá s přestávkami už více než tři roky, ale o jeho (ne)stabilitě by se daly napsat dlouhé romány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám