Hlavní obsah
Článek

Pozorným divákům Prostřena může být tvář Jitky Kračmanové povědomá. Páteční hostitelka Plzeňského kraje se už totiž v minulosti pokoušela na televizní obrazovce zviditelnit.

Před osmi lety se Jitka objevila ve třetí řadě reality show VyVolení, kde vystupovala pod přezdívkou Georgiana. Ve vile však vydržela pouhých 24 dnů, takže skončila až na jedenáctém místě. Ve výsledku jí však VyVolení zajistili asi tolik slávy jako Milanu Vobořilovi, který v reality show zvítězil.

Jitka je však soutěživý typ, a tak to zkouší i v Prostřenu. Bohužel se však dostala do sestavy, kde si nové kamarádky rozhodně nenašla. Plzeňský týden se totiž nese ve znamení vlasů v jídle, na něž dojde snad každý den.

Dříve, než se Jitka dostane k plotně, dojde na několik hádek, jež podněcuje sebevědomá boubelka Veronika. Ta proti Jitce poštve zbytek sestavy, a ona tak před kamerou zažije zákeřnější intriky než ve VyVolených. Během pěti dnů v Prostřenu ji totiž čeká větší drama než za podstatně delší čas strávený ve vile. Ukázku toho, jak nesnadné to Jitka bude v konfliktním kolektivu mít, najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám