Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umělci z muzikálu Mýdlový princ oslavili Velikonoce s dětmi z dětských domovů z celé České republiky. Do divadla se sjelo na 250 dětí, které nejen zhlédly představení, ale také měly možnost nahlédnout do zákulisí a na závěr se s umělci vyfotit na památku.

A jak tráví obvykle účinkující Velikonoce, když zrovna nejsou v divadle? Sagvan Tofi (59) tráví již několik let Velikonoce s rodinou na chalupě za Prahou.“ Myslím si, že je to tak nejlepší, moje holky nazdobí vajíčka, napečou dobroty a připraví pro malé koledníky pomlázku," svěřil.

Tereza Kostková (47) vnímá Velikonoce jako takovou renesanci. „Miluji jaro, je to pro mne nejkrásnější roční období. Začínám velkým jarním úklidem včetně terasy, pak si krásně vyzdobíme byt a s Toníčkem nabarvíme vajíčka. Když nám to počasí dovolí, moc rádi jezdíme na výlet, třeba na nějaký hrad nebo zámek. Tonda letos poprvé s kamarády koledoval," vyprávěla.

Olga Lounová (43) tráví Velikonoce obvykle u rodičů. „ Jsme poslední dům ve vesnici, takže jsou u nás Velikonoce vždy hodně veselé. Mamka udělá řízky a připraví pohoštění pro malé i velké koledníky. Pro děti nachystáme pomlázku, ve které nechybí hračky, sladkosti a také malovaná vajíčka, která maluji já. Po celém domě i zahradě máme schovaná čokoládová vajíčka, která dětem nadělil zajíček a která si musí najít samy," kombinuje české a anglosaské tradice zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám