Hlavní obsah
Článek

Svěží, provoněná, harmonická – taková je jarní atmosféra. Užijte si ji plnými doušky a vneste jarní harmonii i do svého domova. Usínejte jako na obláčku a probouzejte se ve svěžesti! Ne, to není pohádka. Tak se budete cítit, až svou postel převléknete do kabátku z bambusového vlákna! A pouze tento týden navíc pořídíte bambusové povlečení až o 20 % levněji!

Bambusové povlečení: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení z bambusového vlákna nabízí oproti bavlně 3x vyšší savost tělesné vlhkosti. Nehromadí se v něm roztoči a mikroorganismy, je antibakteriální a hypoalergenní. Zároveň je velmi jemné, hebké a bezvadně vyhovuje i citlivé pokožce. A jako bonus se dobře žehlí! Podívejte se na motivy a designy, ve kterých lze toto povlečení pořídit.

Pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemné odstíny, něžné přírodní vzory a neopakovatelná jemnost. To jsou atributy, které u povlečení ocení každá romantická duše. V povlečení Dimitra se usíná jako na obláčku a nezdají se v něm jiné než krásné sny! Povlečení z bambusového vlákna je měkké, hebké a skvěle saje – kdo ho jednou vyzkouší, už zkrátka nechce jiné!

Pro milovníky jednoduchosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přirozený lesk bambusového vlákna nejlépe vynikne na povlečení Orya. Hřejivý hnědý odstín doplněný decentním motivem v krémové barvě působí na první pohled velmi elegantně. Potěší každého, kdo má rád jednoduché linie a nadčasovou eleganci.

S vůní orientu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zemité a teplé barvy a orientální motivy tvoří harmonickou kombinaci, která vnese do každé místnosti atmosféru dalekého orientu. Luxusní vzhled bambusového vlákna je třešinkou na dortu, která činí povlečení Luna vskutku netradiční kousek. Zamiluje si ho každý, kdo chce vnést do svého domova harmonii a pohodu.

V netradičním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá barva, geometrické tvary a rostlinné motivy – to jsou tři stálice ložnicových trendů. Co když se ale spojí dohromady? Vznikne netradiční celek, který zaujme na první pohled a dá vaší ložnici zcela nový vzhled. Hebkost a jemnost bambusového vlákna dotváří celkový dojem z tohoto neotřelého povlečení.

Další články

Načítám