Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřinu Kornovou ve společnosti obvykle potkáváme, jen pokud jde o charitativní akce. Proto nás překvapilo, že jsme se tentokrát potkali na opening párty baru. "Jsem taky trochu překvapená, že tady jsem, ale zlákalo mne přijít se podívat. Dlouho jsem nikde nebyla," krčila sama rameny.

A jak tedy opět štíhlá blondýnka tráví večery? "Buď pracovně, hlavně v divadle, anebo jsem doma s rodinou. Dívám se na televizi nebo tak podobně. Prostě normální běžný život," vysvětlila nám Kornová, že žije jako většina české populace.

Samozřejmě nás zajímalo, v jaké společnosti čas doma na gauči u televizních pořadů tráví. Vyskytl se v jejím životě muž, s nímž by sdílela svůj čas a prostor? "Vy na to jdete od lesa. Dívám se se psem," tvrdila nám Katka. "Moje fenka je skvělá a kouká se se mnou na televizi na ty chlapy," nenechala se přesvědčit, aby o soukromí něco víc prozradila.

Nám se tomu ovšem věřit nechtělo. Zvláště, když Kornová v poslední době vypadá tak skvěle. "Mně se nechce vykládat nic o žádném muži. Muži jsou všude okolo, třeba dneska večer je okolo spousta krásných chlapů," nenechala se k otevřené odpovědi přesvědčit Kornová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám