Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Olga Lounová (43) oslavila své 34. narozeniny ve velkém stylu. Přišla jí k nim poblahopřát řada známých osobností. Jedním z posledních byl i Dan Landa, o kterém se spekulovalo, že je víc než jen kamarádem zpěvačky.

Olga se na oslavu pořádně vyfikla. Zvolila modré šaty od Sama Dolceho, které díky průsvitné látce odhalovaly její dokonalé nohy. Bohužel si je ale zřejmě už nikdy nevezme. "Radost mi neudělalo, že mi <span class="_5yl5"><span>šaty </span></span>podpatkem jedna z kamarádek <span class="_5yl5"><span> roztrhla </span></span>a Sam to ještě neví," řekla Super.cz Olga.

A které dárky ji naopak nejvíce potěšily? "Banánový náhrdelník z jednoho nyní velmi 'slavného' supermarketu od Rudy z Ostravy, protože rozesmál opravdu všechny. Dostala jsem adoptovanou ovečku od Zuzky Brzákové, báseň recitovanou Nelou Boudovou, když nám nešel pustit videoklip Stará Žena, který mi ten večer pokřtila ředitelka mé nové mateřské nadace Naše dítě Monika Šimůnková, nejvíc sexy DJka Nikola Zvěřinová, kterou jsem dostala od reportérky Lucie Špakové, let balónem od Danielky Šinkorové, jízda v limuzíně, náramek Swarovski od Karla Janečka a jeho Markétky, fotka našeho závoďáku od spolujezdce Richarda Nesvadby a mnoho dalších, které teď tak rychle nevyjmenuji. Velikou radost mi udělalo, že přišlo mnoho hostů, které mám ráda a kterých si vážím," dodala Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám