Hlavní obsah
Článek

Dovede na sebe upozornit nejen v outfitech s dekoltem až k pupíku, ale sluší jí to i v košili zapnuté do posledního knoflíku. Eva Perkausová (30) se kvůli natáčení svého televizního pořadu převlékla do kostýmu letušky a tady je výsledek.

„Jako většina dívek jsem si přála být letuškou a jejich povolání jsem si představovala zjednodušeně. Slušivá uniforma a cestování. Ve skutečnosti je to trošku jinak. Práce to není jednoduchá, letušky mají málo času na soukromý život, ale musím uznat, že uniforma českých letušek je slušivá," našla v uniformě zalíbení.

Perkausová se nám svěřila s jedním pikantním zážitkem z letiště. „Když jsem letěla s mojí maminkou z výletu v Dánsku, v den odletu jsme zaspaly, a když jsme se v rychlosti snažily zabalit věci do kufru, maminka mi kladla na srdce, aby bylo vše srovnané. Jelikož jsem doufala, že stihneme dojet na letiště včas, nic jsem nerovnala a vše naházela rychle do kufru. Jako poslední jsem do zbylých skulinek kufru narvala zbylé maličkosti. Při odbavení na letišti si celník v bílých rukavičkách vybral zrovna naše narvané zavazadlo. Slušně náš požádal, zda bychom nemohly zavazadlo otevřít, aby si ověřil obsah. Po otevření našeho přecpaného zavazadla začaly z kufru vyskakovat růžové molitanové natáčky, které se rozkutálely po letištní hale. Dodnes nezapomenu na ten zděšený výraz celníka a smích nejen odbavených, ale i neodbavených turistů," vzpomíná na svůj letištní trapas Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám