Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra Jiřího Menzela Olga (46) se poprvé po porodu druhé dcery Evy objevila na párty. Dva měsíce po porodu si nenechala ujít kosmetickou akci svojí oblíbené značky a vypadala úžasně. Na její postavě není vůbec znát, že ještě nedávno nosila v bříšku miminko. "Skoro jsem v těhotenství nepřibrala, i proto se to nevědělo, nebylo to moc vidět. Přibrala jsem osm až deset kilo, nevím přesně. V devátém měsíci jsem byla ještě na akci, bylo hrozně vtipný, že jsem měla před porodem a novináři to vůbec nepoznali," usmívala se Olga.

"Cítím se dobře, jsem šťastná, Evička je krásná, jsme z ní všichni dojatí," řekla Super.cz Olga Menzelová. "Je to honička, ale já jsem to tak chtěla. Malá je hodná, nevím, co jsou to probdělé noci, je zlatá, spí celou noc, jen s pauzami na kojení, je úžasné miminko," pěje ódy na dceru.

Menzelová ani po porodu druhé dcery nepolevila s prací. "Nikdy jsem pracovat nepřestala, ale jsem pánem svého času, nemusím chodit někam do kanceláře. Když už musím na schůzky, uzpůsobuji je tak, aby byly blízko domova," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám