Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediný muž v jinak sesterském klanu Kardashian-Jenner o sobě pár dní nepodal jedinou zprávu. Nic o něm nevědí ani jeho přátelé. Osmadvacetiletý Robert chtěl minulý týden navštívit sestru Khloé, ale ona toho času byla ve městě. Podle očitých svědků naštvaně odešel a přestal komunikovat.

Khloé proto zalarmovala matku Kris Jenner s tím, že jej ohlásí jako nezvěstného na policii, jelikož u sebe doma také není. To jí ale měla matka rozmluvit.

„Khloé myslela, že je potřeba volat policii a ohlásit pohřešovanou osobu, ale Kris si nemyslí, že by to bylo nutné. Podle ní bude Rob hodně zuřit, až bude muset řešit opletačky s policií a spustí se mediální kolotoč,“ sdělil serveru RadarOnline zdroj.

V poslední řadě rodinné televizní reality show se Robert již neobjevil. Trpí depresemi z nadváhy a je problémový, nejspíš se tak jedná o další z jeho vzdorů a naschválů, ale rodina podobné chování nemůže s ohledem na jeho oslabenou psychiku brát na lehkou váhu. Nedávno například Robert na svém Instagramu nazval sestru Kim mrchou a přirovnal ji k chladnokrevné vražedkyni z filmu Zmizelá.

Reklama

Další články

Načítám