Hlavní obsah
Článek

Když se herec Kelsey Grammer (60) ohlédne za svou kariérou, může být na co hrdý. Kromě desítek významných rolí se vyznamenal také jako otec, který zplodil šest potomků, jež od sebe dělí přes 30 let.

Držitel tří Zlatý glóbů je momentálně počtvrté ženatý a užívá si roli čerstvého tatínka. Manželka Kayte mu po dceři Faith Evangeline (2) loni v létě porodila i syna, který dostal jméno po svém otci. Kelsey sice vypadá, že je jeho dědečkem, ale to jej o radost z rodičovských povinností nemůže připravit.

Herec, který se objevil ve filmech X-Men: Poslední vzdor či Transformers: Zánik, se momentálně věnuje svým dvěma nejmladším potomkům, ale jeho klan je podstatně početnější. Za pozornost rozhodně stojí jeho třiadvacetiletá dcera Greer, již si Grammer pořídil s Barrie Buckner.

Greer při koupání na kalifornské pláži ukázala v bikinách svou dokonalou figuru, díky níž se začíná prosazovat v Hollywoodu. Se slavným jménem má pochopitelně velkou šanci filmové producenty zaujmout, ale prozatím se objevila jen v projektech, jimiž díru do světa neudělala.

Reklama

Další články

Načítám