Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 2006 si prožil pár měsíců slávy díky vítězství v britské verzi reality show Big Brother. Tehdy čtyřiadvacetiletý Pete Bennett se s ní ale nedovedl vypořádat a i výhru 100 tisíc liber (dnes 3,76 miliónu korun) prošustroval na divokých mejdanech a hlavně za drogy. ‚Dotáhl to‘ nakonec až na bezdomovce bojujícího se závislostí na ketaminu, jak přiznal v televizním pořadu Jeremyho Kylea.

„Měl jsem všechnu tu spoustu peněz a nevěděl, co si s ní počít. Utratil jsem ji za špatné věci. Sláva mě vystřelila směrem, kterým jsem se nechtěl vydat," přiznal vítěz sedmé řady soutěže, který měl poprvé s drogami co dočinění před patnácti lety.

Bennett po svém triumfu začal chodit s jednou ze spolubydlících z domu v reality show Nikki Grahame, ale vztah dlouho nevydržel. Výhra mu prý nakonec uškodila i v tom, že s ním nikdo nechtěl mít nic společného právě kvůli tomu, že byl v Big Brotherovi. Po několika promarněných letech Pete sebral poslední zbytky sil začít znovu a požádal o pomoc odborníky, která se prý vyplatila.

„Neuvědomíte si, že jste mimo do doby, než vás to skutečně nekopne. Neobchodoval jsem s drogami, ale se životy svých kamarádů, a to byl důvod, proč jsem dal od ketaminu ruce pryč. Jsem rád, že tady mohu být a povídat si s lidmi. Žiju teď nejlépe, jak dokážu. Nejsem perfektní Pete, ale prostě jen Pete. Přeji si, abych už věci dělal lépe, a mám i plán. Chtěl bych se věnovat herectví,“ netají se napravený průšvihář svým největším snem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám