Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože cvičí téměř denně skoro celý svůj život, měla známá cvičitelka Hanka Kynychová (56) dříve komplexy ze svých nohou, které má díky pravidelnému pohybu samý sval. „Vždycky mi přišlo, že je mám jak dráty do betonu,“ směje se dnes máma tří dětí.

Dříve se tak kvůli tomu neodvážila nosit krátké sukně nebo šortky. „Dneska je ale všechno jinak. Sukně jsem si oblíbila natolik, že když se naskytne příležitost, na kterou si můžu sukni vzít, hned hledám co nejvhodnější,“ dodala Kynychová.

Naposledy se příležitost naskytla při představení nové spolupráce jejího nadačního fondu, který se věnuje dětem z dětských domovů, se závodní stájí automobilového závodníka Jakuba Kubase.

Hanka celou akci odmoderovala v krátké sukýnce, a protože si pozvala i spoustu hostů z řad známých tváří, které podporují její charitativní činnost, mohli přítomní porovnat její nožky i s dívkami o generaci mladšími. A nutno říct, že Hanka reprezentovala čtyřicátnice velmi důstojně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám