Hlavní obsah
Článek

Jasným důkazem mimořádné krásy brazilských žen jsou topmodelky Gisele Bündchen (43), Adriana Lima (42) a Alessandra Ambrosio (43), které to ve svém oboru dotáhly až na samotný vrchol. Indianara Carvalho by se k nim velmi ráda zařadila.

Poté, co loni zvítězila v soutěži Miss Bumbum, se cítí jako držitelka titulu Miss World. Indianara na sebe však pozornost spíše než krásou strhává odhalováním a zveřejňováním informací ze soukromí. Majitelka nejkrásnějšího brazilského pozadí se totiž rozhodla, že světu ukáže mnohem více než partie, které ji proslavily.

Indianara Carvalho chce být dokonalá v každém detailu, a na klinice plastické chirurgie tak podstoupila zákrok, při němž jí byla obnovena panenská blána. Modelka se k tomuto kroku prý rozhodla kvůli tomu, aby lépe vypadala při pózování před fotografy. Těžko říct, jakým způsobem se chce prezentovat, aby byla její úprava zřetelná.

Miss Bumbum má zjevně k odhalování velmi blízký vztah, což předvedla na jachtě u Sao Paula, kde vystavovala ňadra. Indianara nejspíš usnula na sluníčku, a její vnady tak hyzdí vypálený vrchní díl plavek. Oslavovaný zadeček si nechala ozdobit logem fotbalového klubu FC Barcelona, ale výhody intimní plastické operace nejspíš pozná jen ona sama.

Reklama

Další články

Načítám