Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46) včera oslavila už sedmatřicáté narozeniny a je neuvěřitelné, že si pořád udržuje sexy postavu, kterou by jí mohla závidět i dvacetiletá kráska.

Jako jedna z mála českých modelek si troufne předvádět v prádle a plavkách, aniž by se musela bát, že spíše než pevným zadečkem zaujme nevzhlednou celulitidou.

V naší fotogalerii si připomeňte, jak to Petře slušelo na přehlídkovém mole v minulosti a jaká kočka je to dnes. Rozdíly samozřejmě najdete, protože ani věčná přítelkyně Leoše Mareše (47) neumí zastavit čas, přesto je vidět, že si neustále udržuje ukázkovou postavu.

A to je samozřejmě kromě neuvěřitelné vzájemné přitažlivosti jeden z důvodů, proč se Leoš Mareš už poněkolikáté k Petře Faltýnové vrátil, ač se s ní už několikrát rozešel. Momentálně si náš nejlépe placený moderátor užívá společně se synem Matějem, Petrou Faltýnovou a její dcerou Adrianou na rodinné dovolené ve Spojených arabských emirátech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám