Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Pavlu Trávníčkovi (73) bylo naposledy slyšet v souvislosti se zdravotními problémy a blíže nespecifikovanou operací. Teď už ale vyráží do společnosti. "Zdravotní problémy jsem už překonal a už jsem se vzchopil. Už mi připadá, že je to tak dlouho, že to snad ani není pravda," řekl Super.cz.

Trávníček s přítelkyní Monikou Fialkovou vyrazil na opening párty staroměstského baru a byl ve skvělé náladě. Pochlubil se nám i novou premiérou, kterou chystá ve svém divadle. "Máme před premiérou hry, která je z televizního prostředí. Je od francouzského autora a je o tom, jak se dělají televizní soutěže, ve kterých všichni podvádějí, a jediný, kdo o tom neví, je divák," vysvětlil.

Zavzpomínal i na doby, kdy jednu takovou soutěž, pěvecké Doremi, uváděl. "To bylo bezvadný. Strašně dobře na to vzpomíná i Sabina Laurinová (52), se kterou jsme to uváděli, protože tam o nic nešlo, o žádné velké kariéry ani prachy. Ti lidé byli úžasní a zábava byla i to, že to nešlo zopakovat, muselo se to točit napoprvé. Nás to bavilo a bylo to takové bezelstné," míní náš neslavnější pohádkový princ.

Sám už se na televizi dívá jen málokdy. "Nic nesoudím ani soudit nemohu, protože televize se řídí jenom jedinou směrnicí. A tou je sledovanost. Neříkám, že je to nejlepší cesta, ale je to silný argument. Je to sice blbé, ale dívá se na to milión lidí. Takže nesoudím, protože nikdy nevíte, kde se ocitnete vy," myslí si Trávníček.

Reklama

Další články

Načítám