Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší aprílový den nenechaly bez povšimnutí známé dámy, které své fanoušky na sociální síti nachytaly s informací, že čekají miminko. Biatlonistka Gabriela Soukalová, která chodí s badmintonistou Petrem Koukalem, ukázala fotku ultrazvuku a Ornella Koktová (31) uvedla, že je ve třetím měsíci těhotenství a ukázala fotku svého bříška.

"Už jen šest měsíců," napsala Ornella pod fotografii, kde si ukazuje na vypouklé bříško. A gratulace od fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Gabriela Soukalová byla ještě drsnější a ukázala fotku ultrazvukového snímku, pod který napsala: Holka, nebo kluk?

Třetí dámou, která si vymyslela přírůstek do rodiny, je bývalá hvězda reality show Robin Hood Petra Slaninová. Ta na rozdíl od Ornelly a Gábiny opravdu těhotná je, ale vymyslela si přírůstků do rodiny trošku víc. "Tak jo, budou to dvojčata. Budeme tu mít veselo. To abych měla svatozář," napsala Petra, která má doma už osmiměsíční dceru a nyní se těší na druhé miminko. Ale jen jedno.

Reklama

Další články

Načítám