Hlavní obsah
Článek

Nejen dvanáctiletá Natálka, ale také starší dcera Stanislava Grosse Denisa má velký pěvecký a taneční talent. Denisa bojuje o roli už v pátém muzikálu a kvůli tomu musí mít ve škole individuální plán. Kvůli zkoušení nemá šanci navštěvovat školu denně jako její spolužáci.

Denisa je trojnásobnou mistryní světa ve stepu a nyní tvrdě trénuje také zpěv. "Začínala jsem s tancem v sedmi letech, je to moje parketa. Ale zkouším i zpívat," řekla Super.cz na konkurzu muzikálu Děti ráje, který se od září bude hrát v brněnském Bobycentru. "Kdyby to vyšlo, byl by to můj pátý muzikál," dodala.

Těžké to má se školou. "Mám to hodně komplikované. Mám individuální studium. Můžu chybět až sedmdesát procent školní docházky, ale musím dělat po půl roce komisionální zkoušky z angličtiny, češtiny, matiky a španělštiny plus se dohodnout na zkoušení s ostatními učiteli. Takže kolem ledna a června mám absolutně stresové období," vysvětluje.

Maminka Šárka Grossová ji i sestru v kariéře podporuje, ale podmínkou je, že budou mít ve škole dobré známky. "Máme to jasně dané: pokud nám nepůjde škola, tak konec divadel. Na tom jsme se s mámou dohodly. Mamka nás moc podporuje, tedy pokud nám jde škola," dodala sedmnáctiletá Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám