Hlavní obsah
Článek

Producent muzikálu Mamma Mia! a filmu Lída Baarová Peter Kovarčík (†61) zesnul sice za záhadných okolností již minulé pondělí (v koupelně se prý smrtelně zranil po uklouznutí na mokré podlaze a po následném pádu na umyvadlo), zatím ale ani náhodou není jasno, jestli to tak skutečně bylo a zda se na jeho smrti nemohl podílet někdo třetí. Super.cz navíc zjistil, že přátelé Kovarčíka pravděpodobně vůbec nebudou mít šanci se s kamarádem rozloučit!

„V případu úmrtí jednašedesátiletého muže zatím nejsou žádné nové skutečnosti. Kriminalisté doposud nemají výsledky znaleckého posudku. Stále tedy pracujeme s verzí uvedenou v prvotní tiskové zprávě,“ řekla Super.cz pražská policejní mluvčí Iveta Martínková. Policie ale už od počátku operuje s tím, že s největší pravděpodobností Kovarčík zemřel na následky zranění bez cizího zavinění.

„Pitva byla provedena, nicméně čekáme na oficiální výsledky znaleckých posudků. Může to trvat řádově až měsíc,“ dodala.

Přátelé muže mezitím začali řešit, zda budou moci uctít jeho památku na posledním rozloučení. To však podle všeho rodina, manželka a dvě dospělé děti, plánuje v naprostém utajení a bez mediálního humbuku. „Syna má v Los Angeles, dceru ve Švýcarsku, manželka je chvíli v Rakousku, chvíli ve Spojených Státech. Nechtějí to veřejné, takže vůbec nevíme, kde ho pohřbí. Dalo by se ale čekat, že k obřadu a uložení ostatků dojde v rodné Nitře,“ prozradil nám zdroj blízký rodině Petera Kovarčíka.

Reklama

Další články

Načítám