Hlavní obsah
Článek

Módní návrhář Osmany Laffita a jeho dlouhodobý partner a teprve krátce i manžel Guy Pascal Gheysens mají hodně italskou domácnost! Na nedávné afterpárty po Osmanyho přehlídce se poškorpili tak mocně, že se podle svědků hodně krutě zbili. Napsat, že si vjeli do vlasů, by prý byl nesmysl. „Vzduchem létaly příčesky a pěsti!“ tvrdí svědci.

K události došlo v jednom gay clubu, kam přišli pánové oslavit Osmanyho úspěch. „Osmany se s tím svým manželem strašně porval. Strhali si i ty svoje příčesky a museli je od sebe rozdělovat dva bodyguardi a další lidi. Guy měl vyhozené koleno a spoustu modřin, Osmany má z toho zase malou jizvu pod okem,“ prozradili nám svědci události s tím, že rvačka manželů pokračovala i na ulici před klubem.

Při snaze o kontaktování Osmanyho se nám nejdřív ozval jeho manažer, pak na nás Laffita poslal svého manžela. „Opravdu se to stalo? Když to říkáte… Podle mě je to spíš nesmysl,“ bagatelizoval rvačku Guy s tím, že sice problémy s kolenem má, ale že jinak jsou oba docela v pořádku. Když jsme mu oznámili, že situaci sledovalo víc lidí a že si asi bitku nevymysleli, prozradil asi něco, co ani nechtěl. „Já tam moc lidí neviděl,“ nechtěně potvrdil, že na celém šprochu minimálně trochu pravdy bude.

„Já se s mým manželem peru dvacet let a ještě furt jsme spolu. On je Kubánec a já jsem cikán. U nás je to trošku normální, že na sebe řveme. Když si něco chceme říct, tak si to říkáme. Možná, že pro některé lidi to musí vypadat strašně, ale pro nás ne. A dokud nejsme mrtví, tak je to v pořádku. Hádáme se pořádně, ale pak je klid. To jiní lidé jsou pořád ťuťu ňuňu a za zády se podvádějí,“ vysvětloval. Nevyloučil to, že si s Osmanym nevjeli do vlasů jen pomyslně.

„Fyzický kontakt u toho může být, ale na tom není nic špatného. Všecko je v pořádku. Teď zrovna jsme šli spolu nakupovat a děláme dorty,“ dodal manžel Laffity. Tak snad se jednou nezabijí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám