Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V české společnosti měla Karolína Milerová pověst skutečné večírkové královny, proti které jsou Paris Hilton či Agáta Prachařová jen nudnými studentkami z křesťanského gymnázia. I pro nás bylo velkým překvapením, když jsme vás na Super.cz informovali, že se dědička práv na animovanou postavičku Krtečka stane maminkou. O to větší překvapení pro nás bylo, když jsme Karolínu na otevření salonu krásy její kamarádky Terezy Brabcové přistihli znovu těhotnou.

„Znovu jsem otěhotněla. Pro mě to bylo velké překvapení, že se to tak rychle povedlo. Jsem ale ráda, že si děti budou věkově blízko, budou si hrát a budou parťáci,“ usmívá se vnučka českého výtvarníka, ilustrátora a režiséra animovaných filmů Zdeňka Milera (†90).

Zejména začátek těhotenství neprožívala Milerová zrovna pohodově. „Na začátku těhotenství mi bylo hrozně špatně a zhubla jsem. Teď už je to lepší a můžu dokonce cvičit. Chodím na páse a dvakrát týdně za mnou chodí trenérka, se kterou posiluju záda a nohy,“ říká mladá podnikatelka.

S partnerem Edmundem Cuckou má už dceru Emu. Pohlaví druhého miminka zatím neví, ale prý si ho nechá prozradit. Pokud by to byl kluk, tak se nebude jmenovat po dědečkovi Karolíny Zdeňku Millerovi, ale ponese křestní jméno otce Edmund, neboť všichni muži v rodu Cucků nesou toto křestní jméno.

Reklama

Další články

Načítám