Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nákupy oblečení nemá Ewa Farna (30) příliš mnoho času, proto se spoléhá na pomoc stylisty. Česko-polská zpěvačka nevyužívá příliš často služeb českých profesionálů, ale nechává o sebe pečovat Poláky.

„Možná jsem nenatrefila v Čechách na toho správného člověka, nebo jsou v Polsku k dostání věci, které mi víc sedí,“ uvazuje Ewa o tom, proč se o ni stará polský tým, a dále uvádí další výhodu: „Pokud tam seženu nějaký kus oblečení, tak si můžu být jistá, že ho tady nikdo nebude mít.“

Během svého boubelatějšího období byla zpěvačka za své outfity českými módními odborníky často kritizovaná. Možná jsme přišli na jasný důvod. Když se Ewa připravuje do společnosti v Čechách, tak spoléhá většinou na své schopnosti, protože v Čechách tým vizážistů, stylistů a kadeřníků prostě nemá.  „Tady je to většinou tak, že si na sobě něco vytvořím a vyjdu. Moc to neřeším,“

S Farnou jsem si povídali na tiskové konferenci k hudebním cenám Anděl, kde je Ewa nominovaná na zpěvačku roku. „Nominace mě překvapila, moc si jí vážím taky proto, že můžu být vedle takových jmen jako je Lenka Dusilová nebo Aneta Langerová. Obě tyto dány jsou nejen zpěvačkami, ale také interpretkami a tvoří si vlastní hudbu, což je cesta, kterou bych taky chtěla v budoucnu jít,“ nechala se slyšet Ewa na tiskové konferenci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám