Hlavní obsah
Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) už dlouho patří mezi nejlépe oblékané Češky. Málokdy ji módní kritici mají za co kritizovat. Ani na České Miss nezklamala. Aneta oblékla nádherné bílé šaty od módního návrháře Michaela Kováčika. "Jsem nadšená. Líbí se mi, splňují přesně to, co jsem si přála," řekla Super.cz o šatech Aneta.

Bohužel ale bílé nezůstaly dlouho. Jeden z hostů ji polil červeným vínem. "Trošku jsem ozdobená, ale budu se snažit, aby to nebylo vidět," přiznala Aneta. Šaty jí naštěstí umožňovaly, aby flek rafinovaně zakrývala.

Aneta k šatům perfektně sladila také šperky. A byly za pořádně tučnou sumičku. "Šperky mám krásné, jsou to diamanty. Cena celkem jde, myslím, že to není tak moc. Vzhledem k počtu diamantů a značce. Stojí kolem miliónu korun," prozradila Vignerová, které náušnice zapůjčila světová značka Chopard.

"Je to drahá záležitost, člověk si říká, zda si to vůbec vypůjčit. Ale je to zvyk. Je to příjemné, nikdy se mi nestalo, že bych něco ztratila. Ale vždycky samozřejmě trošku obavy jsou," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám