Hlavní obsah
Článek

Zima předala štafetu jaru a příroda se pomalu začíná probouzet z dlouhého zimního spánku. Inspirujte se rozkvétající krajinou a vneste do svého šatníku svěžest a barvu! Cellbes vám přináší pestrou paletu nejnovějších módních trendů v široké škále velikostí, z nichž je radost vybírat. V kurzu bude jak černobílá klasika, tak pestrobarevné vzory. Užívejte jara plnými doušky!

Nebojte se potisků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaro patří k jedněm z nejveselejších a nejpestřejších ročních období. Obohaťte svůj šatník o „šmrnc“ a vtip prostřednictvím trička s pruhy a originálním potiskem, jež vám zajistí mladistvý a svěží vzhled. Můžete k němu obléknout jak volnější džíny, tak černé legíny, které vás v kombinaci s tímto delším topem opticky zeštíhlí. Popusťte uzdu své kreativitě a objevte kouzlo vzorů a potisků, které rozjasní váš den!

V duchu nedbalé elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla. Podobně lze mluvit o námořnicky modrém saku, v němž nelze vypadat jinak než skvěle. Tento stylový svršek se vyznačuje precizním provedením a efektními detaily, jako jsou například zlaté knoflíky a tkaný emblém na prsou. Nebudete-li ráno vědět, co si obléknout, stačí přes jednobarevné tričko přehodit toto sáčko a ihned docílíte perfektního outfitu. Dokonalou tečku dotvoří extravagantní náhrdelník.

Vsaďte na geometrii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemohly jste se dočkat, až teplé zimní bundy a kabáty odložíte hluboko do skříně a vyměníte je za něco mnohem lichotivějšího? Nyní nastala ta pravá příležitost! Oslavte to tím, že svou garderobu obohatíte o nový, trendy kousek, například v podobě černobílých šatů s geometrickým potiskem. Střih do A sluší každému typu postav a navíc decentně podtrhne ženské křivky. Ať už je obléknete na romantickou večeři se svou drahou polovičkou nebo do divadla, zaručeně sklidíte zasloužený úspěch!

Tunika by ve vašem šatníku neměla chybět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokterý svršek dovede být k drobným nedostatkům a případným kilům navíc v oblasti bříška natolik shovívavý jako právě tunika. Představujeme černobílý zebrovaný model, v němž se snoubí praktičnost s luxusem. Žerzejový materiál vám zajistí maximální pohodlí, které při dlouhém pracovním dnu zaručeně oceníte. Třešničku na dortu představuje dekolt zdobený něžnými výšivkami a korálky. Tato tunika je pro vás připravena až do velikosti 64!

Kalhoty, které si zamilujete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na jaře se občas může vyskytnout problém, jakou délku kalhot zvolit, abyste si v aprílovém počasí zajistila teplotní komfort. Zlatou střední cestu a ideální variantu kalhot pro toto roční období představují capri. Palec nahoru dostávají rovněž za to, že je lze zakomponovat jak do elegantního, tak do sportovněji laděného stylu. Zvolte například tyto capri s vyšším a tvarovaným pasem, které pro vás Cellbes připravil v několika barevných variantách a v široké škále velikostí.

Další články

Načítám