Hlavní obsah
Článek

Defenzivní záložník pražské Sparty a český fotbalový reprezentant Lukáš Vácha (25) sice v kvalifikačním zápase s Lotyšskem zůstal na lavičce náhradníků, ale o den později si všechno vynahradil na vyhlášení ankety Fotbalista roku, kde sledoval vítězství svého spoluhráče Davida Lafaty.

Lukáš Vácha je nejen výborný fotbalista, ale i znalec módních trendů, na které si po vzoru zahraničních fotbalistů velmi potrpí. Není divu, že se mu přezdívá český David Beckham. Na módu a luxusní doplňky si samozřejmě potrpí i Lukášova přítelkyně Markéta Cahová, která fotbalistu doprovázela.

Zatímco Váchovu ruku zdobily luxusní hodinky Chopard z 18karátového zlata téměř za milión korun, Markéta zářila v drahých špercích v hodnotě přesahující dva milióny korun. Šperky si na výjimečnou událost tahle sympatická dvojka ovšem jen vypůjčila.

Své půvaby Markéta podtrhla v náušnicích s perlami a smaragdy a prstenem osázeným 155 diamanty. Váchově přítelkyni to slušelo i v krásných černých šatech od Lukáše Macháčka.

V tomto případě kráska vsadila na jednoduchou siluetu oslavující ženskost, tedy antickou řízu z bio mírumilovného hedvábí, mezi něž patří i naprosto raritní hedvábný úplet, ze kterého je říza zhotovena. Cena šatů začíná na třiceti tisících. Jak je vidno, fotbalista Lukáš Vácha patřil s přítelkyní Markétou k suverénně nejdražšímu páru večera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám