Hlavní obsah
Článek

Výhra ve výši 50 tisíc korun nemusí být pro soutěžící jediným důvodem k účasti v Prostřenu. Pošťák Lukáš by se spokojil i s cenou útěchy v podobě nového milence.

Na Liberecku se diváci příliš konfliktů nedočkají, ale není zde nouze o dojemné životní příběhy. Pondělní hostitelka Marcela se zotavuje z operace mozku, Etela se slzami v očích přizná neradostné dětství a Lukáš přidá historku o tom, jak před ním macecha schovávala jídlo. Jinak se ovšem stydlivý extrovert a splachovací cholerik, jak se sám označuje, postará o dobrou náladu u stolu.

Lukášovi dělá v jeho bytě společnost kamarádka, čtyři jorkšíři a křeček jménem Džambulka, který při večeři vyděsí Marcelu trpící fobií z hlodavců. Navzdory početnému zvěřinci se Lukáš cítí osamělý a přes televizní obrazovku by rád oslovil potenciální partnery.

„Loni na podzim jsem se rozešel, ale říkám si, že třeba skrz kamery se někdo ozve. Pro mě bude výhra asi ten muž,“ zasní se Lukáš, který si nejspíš kulinářský pořad spletl se seznamkou. Nicméně v Prostřenu je možné opravdu cokoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám