Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdravotní stav Květy Fialové (85) se rapidně zhoršuje. V únoru prodělala známá herečka infarkt a nyní lékaři odhalili, že trpí Alzheimerovou chorobou.

„Ano, maminka má tuhle ošklivou nemoc. Trpí výpadky krátkodobé paměti, ale velmi dobře si pamatuje, co se stalo před léty,” potvrdila smutnou diagnózu deníku Aha! hereččina dcera Zuzana Hášová. „Maminka si prošla testy na Alzheimerovu chorobu a i v jejím stavu dopadly dobře. Osobně mám spíš pocit, že by to mohla být stařecká demence,” uvedla dále Hášová.

Představitelka krasavice Tornado Lou z parodie Limonádový Joe potřebuje 24hodinovou odbornou pomoc, a proto je hospitalizovaná v léčebně dlouhodobě nemocných na pražské Klinice Na Košíku. Herečka se svým osudem bojuje statečně a do čtyř hodin odpoledne cvičí v pravidelných intervalech po dvaceti minutách. Pravidelně za ní dochází dcera, vnučka i kolegové z divadla.

Smutné je, že Alzeimerovou chorobou trpěl její bývalý manžel Pavel Háša (†85).

Reklama

Další články

Načítám